Mentés

Amit tudnia kell az éltetőerőről és a gyógyító energiáról

1104
HOZZÁSZÓLÁS:

Igen keveset tudunk az emberi lélekről, és az emberi testnek is csak a legalapvetőbb működéseit ismerjük. A teljes megértés iránti törekvés szép elhatározás ugyan, de végül is terméketlen maradhat.energia

Test és lélek folytonosan megújul, miközben új meg új helyzetekhez alkalmazkodik. Még ha többet tudunk is meg szervezetünk működéseiről, lehet, hogy soha nem leszünk képesek megtalálni benne a „láthatatlan mozgatót” – az életerőt, amely vezérli és irányítja természetes gyógyító és immunrendszerünket.

A modern fizika szerint az anyag és az energia kölcsönösen átalakul egymássá. Ez a megállapítás más módon bár, de ugyanazt fejezi ki, amit a misztikusok évezredek óta állítanak. Fizikai testünk csupán érzékcsalódás, a valóságban nem más, mint finom energiák erős és bonyolult szövevénye. Az alapos és maradéktalan gyógyuláshoz ennélfogva ésszerű, ha hasonló típusú energiákat használunk föl. A homeopátia tehát segítségünkre lehet, mivel energiával gyógyít.

A gyógyító energia forrásai

Mentés

Sok betegség esetében tapasztalhatjuk azt, hogy a gyógyító energia a szervezet saját forrásaiból származik, és a „láthatatlan mozgató” irányítja. Az is lehetséges, hogy pusztán akaraterőnkkel megváltoztassuk lelki hozzáállásunkat és közelítésmódunkat, esetleg újraprogramozzuk immunrendszerünket.

Más esetekben a gyógyító többletenergiát a szervezeten kívülről, homeopátiából, gyógyfüvekből, masszázsból vagy más gyógymódokból merítjük. Az így szerzett energia jobbulást és gyógyulást hozhat, feltéve, hogy a kiinduló okot érinti.

Hosszú távon az is hasznos lehet, ha változtatunk gondolkodásmódunkon, értékrendünkön és szokásainkon, hogy ezáltal előmozdítsuk a végleges gyógyulást.

A gyógyító energia talán legnagyobb forrása azonban egyszerűbb módon érhető el. Erre derített fényt a családjuk és barátaik körében éldegélő bennszülöttek vizsgálata, valamint azoké az AIDS-es árváké, akiket új szülők vettek védőszárnyaik alá. Ez a forrás nem más, mint a szerető gondoskodás.

1104
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

1493
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés